Systemen

Daksystemen

SealEco Rubberfolies beschikken over unieke eigenschappen en hebben zich al vele jaren bewezen. De Prelasti, Superseal, rubbertop, Topskin, Evalastic en Rubbershell hebben een hoge duurzaamheid en bieden een grote zekerheid als afdichting van het platte dak.

SealEco rubberfolie kan op vele manieren worden verwerkt losliggend geballast, Partieel of volledig verkleefd en mechanisch bevestigd. Met de Ecostar EPDM lei hebben wij zelfs voor het hellende dak een prachtig en duurzaam alternatief op de natuurlei.

Naast de producten onderscheiden wij ons door het geven van praktijkgerichte opleidingen voor het verwerken van al onze systemen. Ook bieden wij een uitgebreide ondersteuning op locatie waar onze zeer ervaren medewerkers u bijstaan in het perfect opleveren van het dak.

Meer informatie

roofing_systems_sealeco

Gevelsystemen

SealEco Rubberfolies beschikken over unieke eigenschappen en hebben zich al vele jaren bewezen. De Cladseal, Rubbershell en Alphaflex bieden een grote zekerheid aan lucht- en waterdichte verbindingen in de gevel.

Met het maken van 3-dimensionale kaders bied SealEco een perfecte oplossing voor elk lastig detail bij het aansluiten van bijvoorbeeld kozijnen in de gevel.

Ook bieden wij een uitgebreide ondersteuning op locatie waar onze zeer ervaren medewerkers u bijstaan zodat u gegarandeerd een lucht- of waterdichte gevel oplevert.

Meer informatie

facade_sealeco

Vijver & Geosystemen

SealEco rubberfolies beschikken over unieke eigenschappen en hebben zich al vele jaren bewezen. De Elastoseal, Topskin en Firestone Geomembranen beschikken over een hoge duurzaamheid en zijn uitstekend bestand tegen UV-straling, ozon, wortels en algengroei.

SealEco rubberfolies worden veelal toegepast als waterpartijen in tuinen en (pret)parken of als industriële vijver, bassin of waterbuffer en bij grond- weg- en waterbouwprojecten.

Eveneens worden de SealEco rubberfolies gebruikt voor prefab EPDM manchetten voor allerlei waterafdichtingen. Naast het leveren van topkwaliteit EPDM rubberfolie kan SealEco u, daar waar nodig, ondersteunen bij de uitvoering van uw projecten.

Ons team van topinstallateurs kan overal worden ingezet  voor de installatie van SealEco EPDM membranen.

Meer informatie