Introductie SealEco

SealEco biedt u innovatieve waterdichte systemen en oplossingen voor de hele gebouwschil met als doel het bevorderen van de efficiëntie en duurzaamheid van de milieubewuste gebouwen en  constructies. Bij deze oplossingen zitten ook geomembranen voor vijvers, zwemvijvers waterbassins, waterbuffering en andere afdekkingen.

We make waterproofing easy

Met SealEco als partner krijgt u toegang tot meer dan 50 jaar ervaring en kennis. Als toonaangevend bedrijf zijn we steeds in staat u de beste oplossing aan te bieden voor uw behoeften. We hebben wereldwijd referenties, van het hoge koude noorden tot het warme zuiden.

Naast onze duurzame waterdichte systemen en oplossingen dragen wij bij aan de eenvoudige verwerking van de systemen. Daarnaast ontzorgen wij u door de betrokkenheid bij de projecten. Wij bieden niet alleen de juiste waterdichte systemen en oplossingen, wij maken het u ook gemakkelijk!

SealEco maakt deel uit van Nordic Waterproofing Group. De meer dan 700 werknemers hebben de ambitie om aan uw verwachtingen te voldoen en te overtreffen. Een omzet van meer dan 200 milj EUR garandeert ons voldoende financiële draagkracht om elk project tot een goed einde te brengen.

Visie

Het creëren van uitstekende duurzame waterdichte oplossingen wat ons marktleider zal maken.

Milieuvriendelijke focus

“Eco” is niet alleen maar een onderdeel van onze bedrijfsnaam. Het is een onderdeel van onze strategie. We streven naar een zo laag mogelijk milieu impact in alle aspecten en op ieder niveau van onze organisatie. Dit is een continue inspanning en een natuurlijk onderdeel van onze strategie.

Bedrijfsconcept

SealEco voorziet op maat gemaakte afdichtingsoplossingen voor constructie- en funderings- toepassingen door verbetering van de efficiëntie en de duurzaamheid met focus op ecologie.

Strategie

Het bereiken van winstgevende groei door het creëren van een uniek aanbod aan de markt.

Kernwaarden

Ethiek

Wij streven naar eerlijkheid en volgen hoge normen en waarden in ons dagelijks werk. Als onderdeel van het  beslissingsproces is ons doel de impact op het milieu te minimaliseren.

Relatie

Wij proberen ons steeds in de positie van onze klant te verplaatsen. Wij ontwikkelen onze partners door middel van effectief teamwork, zowel binnen als buiten onze organisatie.

Betrouwbaarheid

Wij leveren kwaliteit in alles wat we doen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid, hebben de integriteit en vereiste kennis om aan de behoeften en verwachtingen van onze klant te voldoen.

GERELATEERDE INFORMATIE