Historie SealEco BV Nederland

1997 EPDM Systems BV wordt opgericht als importeur van Prelasti EPDM daksystemen. Precies 20 jaar later wordt EPDM Systems BV overgenomen door SealEco AB Zweden.

In 2005 is speciaal voor de groene sector de handelsnaam Geotop toegevoegd en in 2007 zijn de bedrijfsactiviteiten van Topskin BV overgenomen. EPDM Systems is dé EPDM rubber specialist en behoort tot één van de belangrijkste spelers op de Nederlandse markt.

Na een samenwerking van 20 jaar met onze leverancier en producent van EPDM rubberfolies SealEco, heeft SealEco AB uit Zweden het meerderheidsbelang in EPDM Systems overgenomen en behoren wij tot de Nordic Waterproofing Group. Nordic Waterproofing Holding A/S is één van de grootste producenten en leveranciers van waterdichte producten voor het gehele gebouw, infrastructuur en geo-toepassingen met productie units in Denemarken, Finland en Zweden. Sinds 10 juni 2016 is Nordic Waterproofing Holding A/S beursgenoteerd op de Nasdaq in Stockholm.

Gelijktijdig met het 20 jarig bestaan en de overname van SealEco AB uit Zweden is dit het juiste moment om ons opnieuw te positioneren op de Nederlandse markt. Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij verder gaan onder de familienaam SealEco. Mede door de overname en naamswijziging wordt onze positie in de markt enorm versterkt en zijn wij niet enkel distributeur, maar ook onderdeel van de fabrikant van EPDM producten als één van de weinigen op de Nederlandse markt.

Historie SealEco AB Zweden

De historie van SealEco AB te Zweden is ruim 50 jaar geleden gestart als Värnamo Gummi onder de vlag van Esso.

GERELATEERDE INFORMATIE